Leta i den här bloggen

måndag 21 september 2009

Antifascist svartlistad!

En ung kvinna som anklagats för att ha gjort en synnerligen hedersvärd handling och handgrippligen bekämpat fascistpacket har nu utsats för en nedrig avstängning från sina studier. Det är ett samma sak som på trettiotalet då antifascister svartlistades på såväl utblidningsinstutioner som arbetsplatser. Om den unga kvinna har genomfört den handling som hon dömts för av utsugarnas domstol, så är hon ett föredömme för alla unga kvinnor i landet. Vi uppmanar alla att stödja personen ifråga och alla studerandeorganisationer värda namnet som vill stå mot fascismen måste omedelbart protestera!

3 kommentarer:

  1. du e ju dum i huvet...något är allvarligt fel på dig.. ni afa pack förstör ju mer än va facisterna gör. håller inte på någon sida men ni beter er så jävla lågt...alla har rätt till sin åsikt. vem e du/ni att bestämma hur man ska tycka o tänka?? lika sjukt som facism.

    SvaraRadera
  2. Hon skall fan ha all respekt. Fascismens politik är ett hot mot vår klass och utgör ett direkt mig och dom jag bryr mig om. tycka vad man vill i all ära, men när deras politik omsatt i realiteten leder till att folk nära mig riskerar skickas i döden för att sammla populistiska poäng sitter man fan inte och knyter handen i fickan. statligt och politiskt våld får räkna med att bemötas med samma medel. All heder åt denna tös!

    SvaraRadera