Leta i den här bloggen

torsdag 22 oktober 2009

Nordamerikanskt knark mördar miljoner



I den nordamerikanska vasallstaten Afghanistan produceras 92% av allt opium - som är råvaran till heroin - i världen. I de nordamerikanska vasallstaterna Boliva och Peru produceras det mesta av all PBC (pasta basica de cocaina) som är råvaran till kokain. I andra vasallstater förädlas råvarorna och sprids över världen. Den stora organisatören av världens droghandel är Förenta Staterna genom dess olika så kallade underrättelsetjänster. Genom sin direkta agenter, som tex. Noriega, Montesinos och Uribe för att nämnar några kända exempel i Latinamerika, kontrollerar man hela processen.

Det hela fyller flera funktioner för Förenta Staternas regering. Utrikespolitiskt är knarket dels ett vapen att destabilisera andra stater, det är därför som huvuddelen av heroinet går till Ryssland och Iran (bara i Iran finns långt över två miljoner heroinister), och dels en förevändning för att intervenera i länder som Colombia och Peru, samtidigt som man får medel att finansiera hemliga operationer och betala sin lakejer.



Inrikespolitiskt är knarket ett dödligt vapen mot arbetarklassen, genom att pumpa in mändger av knark i de proletära områdena håller imperialisterna de förtryckta sysselsatta med att slå med ihjäl varandra istället för att de vänder sig mot sina förtryckare och samtidigt får staten en ypperlig ursäkt att rusta polisen till tänderna. De omfattande problemen med knarkhandel i de områden som bebos av svarta proletärer, i USA, tog verklig fart när Förenta Staternas regering, genom FBI och dess så kallade COINTELPRO, började dumpa massvis med superbilligt knark där BPP var starka.
Även de svenska imperialisterna deltar i denna process, att man lät ett kriminellt gäng attackera den så kallade "Reclaim Rosengård" aktiviteten var ingen tillfällighet. Om imperialisterna ville skulle de snabbt kunna sätta stopp för knarkhandel och dylikt, men det vill de inte.

Hyckleriet om opiumet i Afghanistan är helt sanslöst. De så kallade talibanerna röjde upp rejält och produktionen sjönk drastiskt. De krigsherrar som genom sin drängtjänst åt imperialisterna komit till makten är de som lever av på knarkpengarna. Både Hamid Karzai och Abdullah Abdullah är upp över öronen insyltade i knarkhandeln. Om grupper som idag bekämpar de imperialistiska ockupationstrupperna sysslar med opiumhandel eller ej vet vi inte, det är möjlig men isåfall är de ändå tredjeklassens småhandlare i jämförelse med jänkarna.

Knark i alla dess former är gift som endast är skadligt för arbetarklassen. Knarkhandlare är folkets fiender ska bekämpas med alla medel. Den största knarkhandlaren i världen är Förenta Staterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.